امروز: پنجشنبه 9 فروردین 1403
دسته بندی محصولات
دسته بندی صفحات
لینک دوستان

اثر کار مضاعف و حواس پرتی بر کارایی - نمونه ازمایش سطوح کارایی (نمونه دوم)

اثر کار مضاعف و حواس پرتی بر کارایی - نمونه ازمایش سطوح کارایی (نمونه دوم)دسته: روانشناسی و علوم تربیتی
بازدید: 13 بار
فرمت فایل: docx
حجم فایل: 475 کیلوبایت
تعداد صفحات فایل: 11

دانلود آزمایش سطوح کارایی در روانشناسی تجربی آزمایش سطوح کارایی تست مربع های دنباله دار

قیمت فایل فقط 18,200 تومان

خرید

فهرست مطالب:

چكیده

مقدمه

ادبیات تحقیق

متن تحقیق

سوالات تحقیق

فرضیه های تحقیق

متغیرهای آزمایش

ابزار آزمایش

روش اجرای آزمایش

نتایج

بحث  و تفسیر

بخشی از متن فایل:

روش اجرای آزمایش:

همانطور كه گفته شد این آزمایش یك طرح پژوهشی تك موردی از نوع ABAB می‌باشد، با این تفاوت كه در هر 5 مرحلة ساده 1 (A) ، كار مضاعف (B) ، ساده 2 (A)، حواسپرتی (B) و ساده 3 (A) اجرا می گردد.

به عبارت دیگر این آزمون از تركیب دو طرح بازگشتی ABA ایجاد شده است به این ترتیب كه مرحله ماده 2(A) برای دو مرحله قبلی،‌ مرحله بازگشت و برای دو مرحله بعدی ، مرحلة سطح پایه محسوب می گردد.

اشاره شد كه ابزار این آزمون مربعات دنباله دار «تولوز-پیرون» می باشد كه در بالای هر برگ آن سه مربع نمونه مشخص شده است و آزمودنی می بایست آنها را در بین مربعات داخل صفحه در زمان معین پیدا كرده، علامت بزند. به این صورت كه در مرحله اول كه مرحله ساده 1(A) است، آزمودنی 3 دقیقه وقت دارد كه مربعات نمونه را در بین مربعات صفحه به صورت افقی از چپ به راست پیدا كرده و علامت بگذارد. پس از اتمام زمان آزمودنی كار را متوقف نموده محل انتهایی را علامت گذاشته و روبه روی آن نام مرحلة ساده 1 را می نویسد. حال برگ را به پشت گذاشته و 2 دقیقه استراحت می نماید. در مرحله دوم كه مرحله كار مضاعف (B) می باشد آزمودنی «3» دقیقه فرصت دارد كه علاوه بر پیدا كردن مربعات نمونه به همان صورت قبلی یك عمل ریاضی « (A+B-C)+B-C… » را نیز در ذهن خود به صورت دنباله دار و به طور همزمان انجام دهد. در پایان این مرحله نیز آموزدنی محل را علامت گذاشته و روبروی آن سطر، نام مرحله و عدد پایانی را ثبت می كند. پس از استراحت مجدد در مرحلة سوم یا مرحلة ساده (2) تمام كارهای مرحله اول انجام می شود. در مرحله چهارم كه مرحله حواسپرتی «B» است، آزمودنی طی 3 دقیقه فرصت دارد كه مربعات الگو را در بین مربعات جدول پیدا كند،‌ با این تفاوت كه آزماینده با كارهایی نظیر صحبت كردن، ایجاد سروصدا و … موجبات حواسپرتی آزمودنی را فراهم می آورد. در مرحله پایانی كه مرحله ماده 3 (A) می باشد نیز همانند  سایر مراحل ساده رفتار می كنیم.

پس از انجام این مراحل آزماینده نتایج هر مرحله را استخراج نموده در جدول ثبت می‌نماید نكته قابل توجه این است كه در این آزمون هم «سرعت » وهم «دقت» ملاك می‌باشند.

نتایج:‌

پس از پایان آزمایش اوراق آزمودنی را به ترتیب زیر تصحیح می كنیم:

قیمت فایل فقط 18,200 تومان

خرید

برچسب ها : مقاله اثر کار مضاعف و حواس پرتی بر کارآمدی , ازمون خط زنیکار مضاعف چیست , هدف آزمون خط زنی تولوز , اثر کار مضاعف و حواس پرتی بر کارآمدی , گزارش کار آزمون خط زنی , اثر کار مضاعف و حواس پرتی بر عملکرد , گزارش کار آزمایش سطوح کارایی , اثر کار مضاعف و حواس پرتی بر کارایی , آزمایش اثر کار مضاعف و حواس پرتی بر کارآمدی , اثر کار مضاعف بر عملکرد , آزمایش مربع های د

نظرات کاربران در مورد این کالا
تا کنون هیچ نظری درباره این کالا ثبت نگردیده است.
ارسال نظر